حمید بنی محمد در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه این دفاتر می تواند به عنوان حلقه واسط سرمایه گذار و مالک عمل کند، افزود: دفاتر تسهیل گری می تواند مشارکت بخش خصوصی را افزایش داده و زمینه رونق سرمایه گذاری در راستای بهسازی بافت فرسوده را تسهیل کند.
وی با تاکید به حجم قابل توجه بافت فرسوده در استان، اضافه کرد: هر چند روند بهسازی بافت فرسوده مشابه وضعیت کشوری است اما ضروری است به دلیل ضرورت این روند سرعت گیرد.
رئیس اداره عمران و بهسازی راه و شهرسازی استان فرهنگ سازی را یکی از ضروریات بهبود روند بهسازی بافت فرسوده عنوان کرد و گفت: اداره راه و شهرسازی در این خصوص اقدامات درخوری دارد و در صورتی که دفاتر تسهیل گری فعال شوند این مهم بهبود خواهد یافت.
بنی محمد ارتباط بین سازنده و صاحب ملک را یکی از مشکلات بهسازی و ساماندهی بافت فرسوده برشمرد و گفت: راه و شهرسازی نمی تواند در مقام رابط عمل کند اما بخش خصوصی می تواند با راه اندازی دفاتر این ارتباط را تسهیل کند.
وی با تاکید به اینکه برای ساخت بافت فرسوده بخش دولتی نمی تواند به صورت جبری برخورد کند، اضافه کرد: انتظار ما مشارکت بخش خصوصی در ساماندهی بافت فرسوده است.
نظر شما